Velkommen til Egeris Borgerforening

Egeris ligger i et naturskønt område ved Videbæk i Ringkøbing-Skjern Kommune

🙂Her er både skov, å og eng

Mølleåen der går igennem Egeris
Møllehytten I Egeris. Byens samlingssted

Sommerfest 2020 i Møllehytten

INDBYDELSE TIL SOMMERFEST

LØRDAG DEN 5/9 2020 I MØLLEHYTTEN

Vi mødes ved Møllehytten kl. 14.30, fylder bilerne op og kører derefter til Videvang på Videvangsvej 6, hvor vi går en tur i Jeanettes/Thyras Plantage på ca. 1 time. Niels Olesen fortæller om plantagernes og stedets historie. Vi serverer kaffe og kage efter gåturen, og forventer at være tilbage ved Møllehytten igen ca. kl. 17.

Ca. kl. 17.30 er der fællesspisning med mad fra Tove i Troldhede.

Pris 150 kr. pr. person og halv pris for børn under 14 år.

Man medbringer selv service. Drikkevarer skal købes i Møllehytten. Hver husstand medbringer en gave til 50 kr. som indgår i aftenens amerikanske lotteri.

Tilmelding til gåtur og aftenfest til Anette Strandgaard på tlf. 2445 6304 eller mail anette.strandgaard@gmail.com senest mandag d. 31/8 2020.

Hvis der kommer færre end 25 tilmeldinger vil arrangementet blive aflyst.

Tag naboen, vennerne eller kollegaen med, alle er hjertelig velkommen.

Egeris Borgerforening

Sankt hans 2020 Fotograf Karsten Engelst Nielsen

Ris, ros, kommentar eller indlæg til hjemmesiden sendes til Lone Hansen på egeris@privat.dk